Saxo Winter Season

Saxo Winter Season

By In Nezařazené

Připojte se k nám na naší nezapomenutelné události Saxo Winter Season ve Sky baru La Gaviota! ❄️🎉 Tato událost se koná ve dnech 16. a 17. února od 20:00. Připravte se na skvělý večer plný zábavy, tance a výjimečné atmosféry.

Drink víkendu Dark ,N, Stormy 🍹

Pro tuto příležitost jsme zvolili dresscode Winter Style, takže se oblečte do svých nejstylovějších zimních outfitů. ❄️ Ať už se rozhodnete pro elegantní kabátek a šálu, nebo pro pohodlný svetr a kozačky, nechte se unést zimním kouzlem a přijďte s námi oslavit tuto speciální akci.

Navíc, pro výherce večera máme připravené lahodné překvapení. 🎁 Každý večer vybereme jednoho šťastného výherce, který obdrží láhev vynikajícího prosecca jako odměnu za svou stylovou účast.

Během večera vás budeme hýčkat vynikajícími nápoji a koktejly, které připravují naši zkušení barmani. 🍹🍸

Vychutnejte si skvělé jídlo a nezapomeňte se rozhodnout i pro naše vynikající dezerty.

A to není vše! Máme pro vás připravenou i naši zimní terasu, kde si můžete vychutnat posezení pod hvězdami a užít si tu správnou zimní atmosféru. ❄️❄️

Těšíme se na vás na naší události Saxo Winter Season ve Sky baru La Gaviota! Přijďte se pobavit, tancovat a vytvořit si nezapomenutelné zimní vzpomínky s námi. ⭐️🎶❄️

Leave Your Comments